Välkomna till F2012-2013

Bakre ledet fr v,: Isa Westerlund, My Andersson, Fatima Abdulera, Almir Nadarevic, Alice Rosenlund, Inez Vighagen, Jasmine Nadarevic.

Sittande fr v,: Ruana Rahmani, Freija Hultman, Luiza Nasufi, Olivia Persson, Natalie Goerke, Isabell Sörensson, Ajla Filipovic.

Saknas på bild: Amira Warsame, Donia Hadrous, Elinor Condrup, Liepa Jankauskaite

Info & träningstider
2021-01-26 13:43
Vill man prova på och träna med oss F12-13, så gör man det på följande länk nedan.

OBS Laget kommer ha ett sommaruppehåll fr.o.m. 22/6 med start igen den 1/8

Våra träningstider är:
Måndagar 17:30-19.00 Landskrona IP, B7 planen (se bildgalleri)
Onsdagar 17:30-19.00 Landskrona IP , B7 planen (se bildgalleri)
Söndagar 11:00-13:00 Landskrona IP , B7 planen (se bildgalleri)

Kom gärna 10 minuter innan, så alla lagmedlemmar hinner hälsa på varandra och ha en gemensam start på träningen/samlingen.

Varmt Välkommna!

Almir Nadarevic