Landskrona BoIS
UNGDOM
Välkommen till Landskrona BoIS U13

U13 är ett av våra lag i föreningens akademiverksamhet.

Vi spelar med ett blandat 06/07-lag, med ambitionen att starta ett eget 07-lag nästa år.

Från och med i år så ingår vi i BoIS akademi och sysslar därmed med elitförberedande verksamhet.

VI tränar fyra dagar i veckan, sammanlagt sex timmar, plus match.

Vi letar alltid efter fler duktiga spelare, i bägge åldrarna.

Är du intresserad av att komma och provträna med oss, så gå först in och fyll i informationen på https://landskronabois.sportadmin.se/form/?ID=252072, som vår akademichef behöver.

Sen ses vi kanske...

Simon och Johan

Hemmamatch mot BK Olympic 16/3
2019-03-15 21:25
Hej BoIS!

Imorgon möter vi BK Olympic hemma kl 11.00.
Samling på IP en timme innan match kl. 10:00

Matchtrupp: Arian, Adi, David, Fabian, Hjalmar, Hugo, Murat, Noel, Omar, Oscar, Ozan, Viktor

MVH
Tränarna
Påminnelse om imorgon + info om betalning för kläder
2019-03-13 20:17
Vi vill påminna om utbildningen imorgon, för er som kanske har missat den föregående nyheten.
Tobias hälsar att ni bör äta hemma innan, eftersom det endast blir fika på plats.

Under morgondagen kommer jag (Johan) att maila ut info till er, angående beställningar på Stadium, totalsummor och betalningsalternativ.
Uppstår det några oklarheter, så är det bara att höra av sig.

Hoppas att vi alla ses imorgon!
Johan
Utbildningskväll akademi 14 mars
2019-03-12 21:16
Hej BoIS!

På tosdag är det utbildningskväll för ALLA spelare och föräldrar i akademin.

Kvällen är obligatoriskt för samtliga spelare och klubben vill gärna att föräldrar också följer med.
Om det finns plats,så kan också vänner och bekanta få vara med och lyssna.

Utbildningen börjar klockan 18.00 i Folkets Hus (karta finns i kalendern) och håller på till 21.00.
Vi samlas som vanligt 20 minuter innan så att vi hinner få bra platser och lite mat! ;)

Mer information om vad som kommer att hända på utbildningen finns här:

MVH
Fotografering 6 mars
2019-03-05 11:53
Fotografering 6 mars
Årets fotografering sker 6 mars i Idrottshallen, laget tränar som vanligt först på friskis & duschar & byter om där. Därefter tar vi oss gemensamt till idrottshallen.

Tid: 18.25(beräknas vara klara för upphämtning 18.45)
Var: Idrottshallen
Att ta med: Glöm inte fotbollsskor som ni kommer ha på er på fotografering. Vi delar ut matchställ att fotograferas i på plats.

Alla spelare måste fylla i blankett som delas ut och ta med denna på fototillfället.
Bortamatch mot Svalövs BK 2/3
2019-03-01 21:12
Hej BoIS!

Imorgon möter vi Svalövs BK borta.
Adressen finns i kalendern.
Samling på Svalövs IP en timme innan match kl. 10:00

Matchtrupp: Arian, Adi, Edvin, Fabian, Hjalmar, Hugo, Noel, Oscar, Ozan, Viktor, Khaled, Samir

Kom i säng i tid! ;)

HUVUDPARTNERS UNGDOM 2018