Match på A-plan. BoIS - Glumslövs FF

Plats: Landskrona IP, A-plan

Samling: 17.45

Match: 19.00

Trupp: Tarik, Adam, Sani, Adnan, Ideal, Leo, Adde, Albrim, Florent, Ludde, Dorian, Tycho, Mallek, Anel, Emilio, Mio.

Övrigt: Samling & ombyte i röda byggnaderna som vanligt. Anel & Ludde är med & assisterar på bänken.

Efter en intensiv fotbollsvecka är det extra viktigt att vi använder onsdagen till vila & förberedelse så vi är redo imorgon.

Ses då grabbar!

Inställd match
2018-10-05 12:39
Hej,

Tyvärr lämnade Ljungbyhed WO ytterligare än gå.
Det betyder att det inte blir någon match ikväll.
Istället tränar vi som vanligt 17.30.
Sprid till alla så att de ser de.

//Ledarna
Match
2018-10-05 11:30
Samlingen idag är 17.45.
Matchen startar 19.00 på konstgräset.

Ses ikväll!
HAIS-BoIS
2018-09-29 16:13
Motstånd: Helsingborgs AIS

Datum: Söndag 30/9

Plats: Olympiafältet, Helsingborg

Samling: 9.00

Match: 11.00

Trupp: Tarik, Adam, Sani, Adnan, Ideal, Leo, Adde, Albrim, Florent, Ludde, Dorian, Aki, Martin, Hector.

Efter matchen åker vi tillbaka till IP & klubben bjuder på mat i restaurangen. Efter det kommer vi sälja lotter innan matchstart för att sedan trampa plan på A-lagets match.

Ses imorrn!

OBOS-cup
2018-09-27 10:46
Det börjar närma sig OBOS-cup.
Vi behöver gemensamt lösa ett par saker innan vi kan komma ut med komplett information.

Hjälp att köra buss
Planen är att lämna IP fredag 12/10 kl. 13.00(Jag kommer prata med skolor om ledigt på eftermiddagen) & komma hem söndagkväll ca 19-21.

Vi har fått tillgång till BoIS-bussarna vilket är en enorm hjälp från klubben eftersom det minskar våra resekostnader för laget väsentligt.
Vi behöver dock hjälp från er föräldrar för att det ska fungera.
Vi önskar hjälp att köra en buss till Vetlanda på fredagen & hem på söndagen. Finns det någon förälder som har planer på att åka upp & titta under helgen hade det verkligen underlättat om man kunde köra en buss.
Jag behöver svar här senast måndag annars kommer vi behöva titta på andra dyrare lösningar.

Mer information om cupen finns här:

Kostnad & lottförsäljning
Glöm inte att lottpaketet ska redovisas senast 8e oktober.
Vill man sälja ytterligare ett lottpaket för att minska sin enskilda kostnad för cupen så anmäler man det till mig på träningen så jag kan ta upp nya beställningar. Då blir det ingen enskild kostnad för cupen.
Annars kommer det bli en kostnad på 400kr/spelare som ska betalas in senast 8/10.
(Detta är förutsatt att vi kan lösa så vi kör BoIS-bussar upp, annars kommer det att bli dyrare).

Söndagens matcher
På söndag har vi match igen. Vi har inte tillgång till bussar & behöver därför föräldrar som kör. Minst 3 bilar behövs, hör av er så fort som möjligt om ni kan köra.

Motstånd: Helsingborgs AIS

Datum: Söndag 30/9

Plats: Olympiafältet, Helsingborg

Samling: 9.00

Match: 11.00

Efter matchen ska vi trampa plan som vanligt på A-lagets match.

Då är det också gratis inträde på BoIS-Frej. Kom dit & ta med familj & vänner så stöttar vi A-laget i denna viktiga slutspurt.

//Ledarna

HUVUDPARTNERS UNGDOM 2018