Landskrona BoIS
UNGDOM

Välkommen till Landskrona BoIS ungdoms hemsida. Landskrona BoIS har ca 220 ungdomar i vår verksamhet och föreningens akademi är certifierad av Svensk Elitfotboll med fyra av fem möjliga stjärnor.

Landskrona BoIS uppdrag

- Erbjuda alla pojkar och flickor från fem år i Landskrona en god fotbollsutbildning samt skapa ett livslångt intresse för fotboll.

- Samverka med övriga alliansföreningar så att Landskronafotbollen utvecklas och att så många som möjligt spelar så länge som möjligt

- Vara det naturliga valet som elitförberedande verksamhet i Landskronaområdet från 13 år

I flikarna ovan hittar ni våra lag och kontaktuppgifter till respektive ledare, policydokument, kalender mm.

Kontakt ungdom

Sportchef ungdom

Tobias Celedon

Mail: tobias.celedon@landskronabois.com

Utvecklingschef och ansvarig P15-P13
Amir Jakirlic
Mail: amir.jakirlic@landskronabois.com

Ungdomsansvarig 5-12 år
Carl Nielsen

Mail: carl.nielsen@landskronabois.com

Administratör

Jörgen Larsson

Mail: jorgen.larsson@landskronabois.com

Uppstart träningar - uppdaterad 16/2
2021-01-26 13:48
Landskrona Stad har lättat på restriktionerna för samtliga av våra lag vilket innebär följande

• Samtliga träningsgrupper tränar regelbundet, vissa lag tränar färre pass är planerat då de endast väljer att träna utomhus. Vilka grupper detta gäller informeras specifikt till dessa.
Fortfarande råder totalt matchförbud i hela Skåne för samtliga åldrar - detta beslut är taget av Region Skåne.

Övrigt att förhålla sig till
  • Lämna/hämta ditt barn på träningen. Inga vuxna förutom ledare på träningarna
  • Stanna hemma vid symptom, finns sjukdom i familjen ska även symptomfria barn stanna hemma
  • Håll avstånd
  • Tvätta händer ofta
  • Dela inte utrustning så som vattenflaska
  • Inga omklädningsrum eller duschmöjligheter finns att tillgå på Landskrona IP

Frågor besvaras av
Tobias Celedon - tobias.celedon@landskronabois.com

Medlems- och träningsavgifter 2021
2021-01-05 10:40
Medlems- och träningsavgifterna för 2021 är fastställda enligt nedan

Medlemsavgift aktiv spelare: 500 SEK

Träningsavgift
P/F 2012-2015: 1100 SEK
P/F 2009-2011: 1500 SEK
P15-P13 akademi: 2400 SEK
P19-P16 akademi: 2900 SEK

För P19-P16 tillkommer även ett obligatoriskt klädpaket som subventioneras av föreningen.

Medlemsavgiften täcker en del av föreningens fasta kostnader som försäkringar, hyror etc. Erlagd medlemsavgift återbetalas inte.

Träningsavgiften är rörlig beroende på kostnadsökningar samt vilken nivå respektive lag spelar på. Denna avgift är inte åldersbestämd utifrån vilket år spelaren är född utan vilken verksamhet spelaren tillhör. Träningsavgiften täcker den dagliga verksamheten kring lagen som ledarkostnader, utbildningar, serieanmälan, spelarförsäkringar, träningsmaterial mm. Erlagd träningsavgift kan återbetalas halvårsvis om ny termin inte påbörjats.

Familjerabatt ges till de familjer som har fler barn i verksamheten. Äldsta barnet betalar samtliga avgifter. Barn två betalar full medlemsavgift, halv träningsavgift och eventuella klädpaket. Har man fler barn än två i föreningen betalar man endast medlemsavgift och eventuella klädpaket för övriga.

Matcher akademi
2020-06-08 10:00
Våra akademilag spelar enligt följande denna vecka

P19 vs
P17 vs
P16 vs
P15 vs
P14 vs
P13 vs

OBS: Ingen publik tillåts på matcherna

Ny webshop för Stadium
2020-05-06 15:51

Landskrona BoIS tillsammans med Stadium och NIKE har sedan 2018 tagit fram föreningens klädprofil.

Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem i Landskrona BoIS så att du nu kan handla direkt via stadium.se

På stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan du beställa önskade plagg och få dem tryckta med klubblogga och initialer.

Betalning sker direkt i webshoppen och ni kan välja att få er beställning hemskickade eller till närmsta postombud. Leveranstiden förkortas också från 3-4 veckor till 5-7 dagar.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499

Information från Skånes Fotbollsförbund ang publik på matcher
2020-04-24 13:14

Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher

Med anledning av uppdaterade riktlinjer från Svenska Fotbollsförbundet rekommenderar Skånes Fotbollförbund samtliga föreningar i distriktet att be intresserad publik att avstå från att komma till de matcher som spelas.

Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men Skånes Fotbollförbund rekommenderar ändå föreningarna i distriktet att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.

Anledningen är att helt utesluta risken för att för många personer samlas kring en match, och att arrangörerna ska slippa svåra gränsdragningar och bedömningar. Ofta spelas t ex flera matcher, med olika arrangerande föreningar på samma anläggning samtidigt, vilket kan innebära att svårhanterade situationer i förhållande till förbudet uppstår.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning – och färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

P17, 02/05 15:19
F2012-2013, 26/01 13:43