Landskrona BoIS
UNGDOM

Välkommen till Landskrona BoIS ungdoms hemsida. Landskrona BoIS har ca 220 ungdomar i vår verksamhet och föreningens akademi är certifierad av Svensk Elitfotboll med fyra av fem möjliga stjärnor.

Landskrona BoIS uppdrag

- Erbjuda alla pojkar och flickor från fem år i Landskrona en god fotbollsutbildning samt skapa ett livslångt intresse för fotboll.

- Samverka med övriga alliansföreningar så att Landskronafotbollen utvecklas och att så många som möjligt spelar så länge som möjligt

- Vara det naturliga valet som elitförberedande verksamhet i Landskronaområdet från 13 år

I flikarna ovan hittar ni våra lag och kontaktuppgifter till respektive ledare, policydokument, kalender mm.

Kontakt ungdom

P/F 2009-2011: 1500 SEK
P15-P13 akademi: 2400 SEK
P19-P16 akademi: 2900 SEK

För P19-P16 tillkommer även ett obligatoriskt klädpaket som subventioneras av föreningen.

Medlemsavgiften täcker en del av föreningens fasta kostnader som försäkringar, hyror etc. Erlagd medlemsavgift återbetalas inte.

Träningsavgiften är rörlig beroende på kostnadsökningar samt vilken nivå respektive lag spelar på. Denna avgift är inte åldersbestämd utifrån vilket år spelaren är född utan vilken verksamhet spelaren tillhör. Träningsavgiften täcker den dagliga verksamheten kring lagen som ledarkostnader, utbildningar, serieanmälan, spelarförsäkringar, träningsmaterial mm. Erlagd träningsavgift kan återbetalas halvårsvis om ny termin inte påbörjats.

Familjerabatt ges till de familjer som har fler barn i verksamheten. Äldsta barnet betalar samtliga avgifter. Barn två betalar full medlemsavgift, halv träningsavgift och eventuella klädpaket. Har man fler barn än två i föreningen betalar man endast medlemsavgift och eventuella klädpaket för övriga.

Ny webshop för Stadium
2020-05-06 15:51

Landskrona BoIS tillsammans med Stadium och NIKE har sedan 2018 tagit fram föreningens klädprofil.

Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem i Landskrona BoIS så att du nu kan handla direkt via stadium.se

På stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan du beställa önskade plagg och få dem tryckta med klubblogga och initialer.

Betalning sker direkt i webshoppen och ni kan välja att få er beställning hemskickade eller till närmsta postombud. Leveranstiden förkortas också från 3-4 veckor till 5-7 dagar.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499

Utökat samarbete med Marieholms IS
2019-04-29 14:08

Landskrona BoIS ungdom och Marieholms IS fördjupar samarbetet mellan klubbarna på ungdomsnivå med syfte att stärka fotbollsregionen.

Samarbetet innebär konkret att Landskrona BoIS inledningsvis håller i ledarutbildningar för Marieholms IS ledare samt att vi förlägger viss spelarutveckling på Åvallen i Marieholm.

Tobias Celedon om samarbetet
– Samarbetet med Marieholm är exakt sådana samarbeten vi söker. Vi får komma ut till föreningar och hjälpa dem med ledar- och spelarutveckling på deras hemmaplan. Det finns många föreningar i vår fotbollsregion som bedriver god spelarutveckling och kan vi hjälpa till att spetsa till deras verksamhet genom att höja kompetens hos ledare och spelare tror vi att alla gynnas av det både på kort och långsikt.

Magnus Nilsson vice ordf. Marieholms IS
– Vi i Marieholms IS är mycket nöjda med överenskommelsen mellan föreningarna och vi ser verkligen fram emot de möjligheter som detta samarbete kan ge våra spelare och ledare i form av utbildning, utveckling och inspiration.

12-13 augusti kommer Landskrona BoIS hålla en akademicamp på Åvallen i Marieholm och mer info och anmälan görs via följande länk https://landskronabois.sportadmin.se/sida/?ID=253304

P16, 30/11 14:44
P19, 30/11 14:42